Buscar este blog

martes, 19 de febrero de 2013

Crónica del Raid de Manlleu.

Desde la página oficial de la Federación Catalana de Hípica nos muestran una crónica del Raid de Manlleu, celebrado este pasado sábado día 16 de Febrero de 2013.
Esta es la crónica:

Jordi Pons, Xavier Llorens i Daniel Marfa guanyadors del RAID de Manlleu
19/02/2013  
La localitat osonenca de Manlleu, va acollir aquest passat cap de setmana una nova edició del RAID de Manlleu de les categories de CET0*, VC-40 i VC-60, i que va proclamar a Jordi Pons, Xavier Llorens i Daniel Marfa com a guanyadors de les diferents proves que es van realitzar.
En el CET0*, realitzat sobre 4 fases, el genet de Puig-Reig, es va proclamar vencedor després d'establir un temps a lloms de Muvi de Montfluq de 5 hores, 34 minuts i 37 segons, i superar per poc més de sis minuts a la segona classificada, que en aquesta ocasió va ser l'amazona, Laura Fernández, que amb For-Norra, finalitzava la seva participació amb un temps de 5 hores, 40 minuts i 18 segons, avantatjant en menys de 59 segons el binomi format per Miquel Relats i Kong de Masferrer que amb un temps final de 5 hores, 41 minuts i 17 segons es classificava finalment en la tercera posició.
En la prova corresponent a VC-40, la igualtat va ser màxima entre els tres primer classificats. La victòria va ser per Xavier Llorens que amb Vent, finalitzava el seu recorregut en un temps de 2 hores i 48 minuts, mateix temps que aconseguia Anna Hostau que amb Trevenque també aturava el cronòmetre en 2 hores i 48 minuts, però el millor temps de recuperació del primer conjunt els va atorgar el triomf. Acompanyant en el podi a Llorens i Hostau, es va classificar, Jordi Busoms, que muntant a Eros Ea, finalitzava la seva participació amb un temps de 2 hores, 48 minuts i 1 segon.
Amb més solvència es va imposar Dani Marfa a la prova corresponent a VC-60. Marfa que competia a lloms de Mon Al Tarik, finalitzava el seu recorregut en un temps de 4 hores, 29 minuts i 44 segons, seguit en la segona posició del podi per Nil Seall, que amb Dalia EA,  finalitzava amb un temps de 4 hores, 32 minuts i 17 segons, mentre que la tercera posició de la prova va ser finalment per Joan Rovira i Omnium de Vinyoles amb un temps de 4 hores, 32 minuts i 54 segons.
Fuente FCH.
Saludos de Gabriel. 

Jordi Pons, Xavier Llorens y Daniel Marfa ganadores del RAID de Manlleu
19/02/2013
La localidad osonenca de Manlleu, acogió este pasado fin de semana una nueva edición del RAID de Manlleu de las categorías de CET0 *, VC-40 y VC-60, y que proclamó a Jordi Pons, Xavier Llorens y Daniel Marfa como ganadores de las diferentes pruebas que se realizaron.
En el CET0 *, realizado sobre 4 fases, el jinete de Puig-Reig, se proclamó vencedor después de establecer un tiempo a lomos de Muvi de Montfluq de 5 horas, 34 minutos y 37 segundos, y superar por poco más de seis minutos a la segunda clasificada, que en esta ocasión fue la amazona, Laura Fernández, que con For-Norra, finalizaba su participación con un tiempo de 5 horas, 40 minutos y 18 segundos, aventajando en menos de 59 segundos el binomio formado por Miquel Relats y Kong de Masferrer que con un tiempo final de 5 horas, 41 minutos y 17 segundos se clasificaba finalmente en la tercera posición.
En la prueba correspondiente a VC-40, la igualdad fue máxima entre los tres primero clasificados. La victoria fue para Xavier Llorens que con Viento, finalizaba su recorrido en un tiempo de 2 horas y 48 minutos, tiempo que conseguía Ana Hostau que con Trevenque también detenía el cronómetro en 2 horas y 48 minutos, pero el mejor tiempo de recuperación del primer conjunto les otorgó el triunfo. Acompañante en el podio a Llorens y Hostau, se clasificó, Jordi Busoms, que montando a Eros Ea, finalizaba su participación con un tiempo de 2 horas, 48 ​​minutos y 1 segundo.
Con más solvencia se impuso Dani Marfa a la prueba correspondiente a VC-60. Marfa que competía a lomos de Mon Al Tarik, finalizaba su recorrido en un tiempo de 4 horas, 29 minutos y 44 segundos, seguido en la segunda posición del podio por Nilo Seall, que con Dalia EA, finalizaba con un tiempo de 4 horas , 32 minutos y 17 segundos, mientras que la tercera posición de la prueba fue finalmente por Joan Rovira y Omnium de Vinyoles con un tiempo de 4 horas, 32 minutos y 54 segundos.



























No hay comentarios:

Publicar un comentario